Verouderde browser

Wegens veiligheidsredenen adviseren wij u om een andere browser te gebruiken zoals Chrome, Firefox, Edge, etc.

Bij het gebruik van deze browser zal de website niet tot nauwelijks werken. Het plaatsen van bestelling is gevoelig voor hackers.

Over ons

Onze ijsblokjes

worden gemaakt van osmosewater. Osmosewater is water dat door ons, geheel natuurlijk, ontdaan is van alle mogelijke vervuiling (zoals bacteriën, virussen en mineralen). In ons assortiment zijn ijsblokjes in verschillende hoeveelheden bij ons te bestellen en/of op diverse locaties door het hele land als losse zakken te koop.

Ons productieproces

Wij produceren ijsblokjes en crushed-ice volgens een door ons zelfontworpen proces.

In dit traject spelen kwaliteit en service een belangrijke rol.

Voor het productieproces gebruiken we ‘zuiver’ water (omgekeerde osmose) waardoor het ijs glashelder en vrij is van bacteriën, mineralen, chloor, fluoride en andere aanwezige verontreinigingen. Direct na de productie vriezen we de ijsblokjes en het crushed-ice in tot een temperatuur van -14 graden Celsius. Vervolgens gaat het ijs naar de inpakafdeling waar het ijs volautomatisch verpakt wordt in een stevige Amerikaanse vouwdoos met een inhoud tot 15 kilo. De laatste stap is het transporteren naar de opslag waar de temperatuur -20 graden Celsius is. Het resultaat: niet aan elkaar klevend en glashelder ijs dat direct klaar is voor gebruik!

CRUSHED-ICE

Crushed-Ice is ideaal om rauw voedsel (bijv. vis) buiten uw koelkast mee koel te houden. Door de fijne structuur dekt het uw voedsel van alle kanten goed af. Voor kant en klare dranken (smoothies, verse sappen en flesjes) is crushed-ice ideaal om deze producten stabiel in het ijs te zetten en zo te koelen. 

Verkooppunt worden?

IJsblokjes.nl heeft vele verkooppunten door heel Nederland. Het verkopen van ijsblokjes is een eenvoudige manier om extra inkomsten te genereren en geeft een positieve invloed op de verkoop van het bestaande assortiment.

 

cta ijsblokjes